Engelen – Beschermengelen – Aartsengelen

Zowel in brons als in keramiek. De eerste drie bronzen engelen heten Gardisto Mondo. Deze naam is de Esperanto vertaling van Engelbewaarder van de Wereld. Universeel……

Al duizenden jaren praten mensen over engelen en worden engelen gezien. In veel grote wereldreligies komen engelen voor. In veel culturen, mythen, legenden, beelden en grotschilderingen zien we engelen terug. Ook geschriften uit Egypte, Perzië en India van ver voordat onze jaartelling begon, vermelden gevleugelde wezens of boodschappers van goden.

Een beschermengel is een engel die gedurende je hele leven bij je is. Je hier op aarde beschermt, liefdevolle energie stuurt en altijd over je waakt. Beschermengelen zijn liefdevolle energetische lichtwezens die jou graag helpen en begeleiden tijdens jouw leven op aarde. 

En dan de aartsengel Michael, hij is zo mooi geworden in het brons…….

Marry Ranzijn bronzen beelden
Bronzen beeld Marry Ranzijn

Aartsengel Michael

De aartsengel Michael is de engel van bescherming en wordt over het algemeen gezien als de machtigste van alle engelen. Zijn naam betekent “hij die als God is”. Michael is een leider in het rijk van de engelen. Daarnaast is hij de beschermengel van rechtvaardigheid, van genade en van gerechtigheid.