TV UITZENDING

RTL 4 PLEZIER&PASSIE 

Ik ben uitgenodigd om op televisie in de uitzending Plezier&Passie van RTL4, te vertellen over mijn kunstwerken. In mijn atelier vertel ik tijdens de opname over mijn passie, mijn inspiratie, mijn bronzen beelden en enige uitleg hoe een bronzen beeld tot stand komt. Verder opnamen van mijn beelden in mijn atelier en tuin. U bent van harte uitgenodigd om de uitzending te gaan bekijken.

Uitzenddatum bij RTL 4:
– Zaterdag 10 april om ca. 17.00 uur
– Herhaling: zondag 11 april om ca. 15.00 uur
– Herhaling: zondag 2 mei om ca. 15.00 uur

EXPOSITIES:

Mocht u niet in de gelegenheid zijn geweest om mijn exposities te bezoeken, en heeft u interesse in of vragen over een beeld dan kunt u altijd op een ander tijdstip in mijn atelier in Bergen NH langs komen. Wel graag eerst even bellen 06-21292848.

Kunstroute Schermer in de Theekamer en tuin van mevrouw Cha.

Op zaterdag 21 en zondag 22 augustus exposeer ik met mijn bronzen beelden op een bijzondere plek, namelijk in de theetuin van mevrouw Cha. https://mevrouwcha.nl/

Adres: Noordervaart 30, 1841 HA Stompetoren. (aan de stille kant) U bent van harte welkom voor  een heerlijk kopje thee en uiteraard voor de kunst in het theehuis en in de theetuin!

KUNST10DAAGSE BERGEN IN HET VOORMALIG ATELIER VAN LEO GESTEL.
Van vrijdag 22 oktober t/m zondag 31 oktober 2021 exposeer ik, samen met Dorien van Tol en SZIKORA JEWELRY unieke sieraden, in het voormalig atelier van Leo Gestel aan de Sint Antoniusstraat 49, 1861 LD Bergen. U bent meer dan van harte welkom!